7 raons per practicar Hatha Ioga a primera hora al matí!

Practicar Hatha Ioga al matí, es una oportunitat per marcar les teves intencions i preparar-te per el dia que ve amb energia i positivitat.

Els textos tradicionals de Hatha Ioga recomanant practicar Hatha Ioga Asanes amb la sortida del sol al matí. El motiu d’aquest èmfasi és que als matins el cos esta descansat i la ment esta clara. Poden practicar amb el goig i frescor que es sent al matí.

Hi ha moltes raons per practicar ioga a primera hora del matí. Aquí només en teniu unes quantes…

7 raons per practicar “Hatha Ioga Matutí”:

1. El teu cos necessita estirar-se

Durant la nit, mentre els nostres músculs descansen, els líquids s’acumulen entre les capes de teixit connectiu fent que el cos se senti rígid. L’estirament a primera hora del matí ajuda a alliberar l’acumulació de líquids i la tensió, a restablir la flexibilitat i a evitar que aquesta capa s’engrossí i provoqui rigidesa, dolors i dolors.

2. Incrementaran els teus nivells d’energia

Pràctiques dinàmiques com les salutacions al sol desperten tots els sistemes del cos, millorant la circulació, impulsant el sistema immunitari i alliberant endorfines que augmenten el teu estat d’ànim. També ofereix un valuós temps per a tu, necessari per augmentar els nivells d’energia durant la resta del dia.

Yoga asanas release stiffness in the body & restore flexibility

3. Augmentarà el teu focus

Començar el dia amb la pràctica del ioga, gentilment et porta al cos i a la ment un estat de enfocament que pot millorar la concentració,  ajudar a augmentar la productivitat, i l’atenció durant tot el dia.

4. Et donarà una sensació de pau interior

Els textos de ioga tradicionals diuen que el matí d’hora, és el millor moment per practicar ioga i meditació. Ja que la ment està més tranquil·la i l’activitat del dia encara no ha començat. Això et dóna l’oportunitat de connectar-te amb tu mateixa, i sintonitzar-te amb la sensació de claredat i pau interior.

Practicing yoga calms the nervous system

5. Vol dir que faràs alguna cosa per tu

Fer alguna cosa per tu a primera hora del matí, vol dir que no tindràs que posposar-ho per més endavant. Ja estarà fet! I ninguna situació durant el dia t’impedirà fer-ho, no tindràs que cancel·lar o posposar aquest temps que reserves per a tu. Aconseguir un propòsit a primera hora del dia, també t’ajudarà a generar confiança i un sentit d’autoestima.

6. Fa créixer la teva autoconsciència

Sintonitzar el teu cos i la teva ment a primera hora del matí, et dóna l’oportunitat d’observar el teu estat físic, mental i emocional, abans de començar el dia.

Tenir aquesta consciència et pot ajudar a mantenir una bona actitud per afrontar el dia. Ser més conscient en les teves eleccions i interaccions amb els altres, per ajudar a determinar millors resultats durant tot el dia.

7. Començaràs el dia tranquil·la i relaxada

Els nivells de l’hormona de l’estrès cortisol són naturalment alts a primera hora del matí, ja que això ens dóna l’impuls per despertar-nos. Practicar ioga calma el sistema nerviós canviant del mode de lluita o fugida a la resposta parasimpàtica. De manera que puguis començar el dia amb calma, relaxada i preparada per a qualsevol cosa.

Hatha Ioga Matutí @ Alnatur, a càrrec de Ramonet Guillamon (Ram)

Dilluns i dimecres de 7.30h a 8.30h del matí.

Aquest octubre vine a provar la primera classe GRATIS!

Més informació @ Alnatur, Altafulla

Tel. 977 65 15 49

www.alnatur.es | info@alnatur.es

Si voleu saber més sobre el meu viatge amb el ioga, feu clic a l’enllaç següent:

Ramonet Guillamon (Ram)